aanmelden
Leland Sklar's Everybody Loves Me
De baard met bassist brengt boek uit.
Muzieknieuws 22-10-2020 17:49
Wij houden ervan als bassisten boeken uitbrengen want dan kunnen wij ze lezen enzo. Nu komt er een boek van een levende legende.

Hebben jullie even de tijd om het CV van Leland Sklar door te nemen?: Phil Collins, Eric Clapton, James Taylor, Toto, Carole King, Dolly Parton, Jackson Browne, B.B. King, Michael Jackson, Vanessa Carlton, Bee Gee's, Bette Middler, Giorgio Moroder, Ray Charles, Leonard Cohen, Crosby Stills & Nash, Neil Diamond en natuurlijk Robbie Williams. En oja Waylon.

De afgelopen maanden werden wij flink verwend met filmpjes van Sklar over het leven dat hij heeft gehad en nog steeds heeft, zijn instrumenten en natuurlijk speelde hij ook nummers waar hij de afgelopen 50 jaar mee bezig is geweest. Maar nu is het echt tijd voor een boek!

In zijn boek genaamd "Everybody Loves Me" (een titel waar wij uiteraard achter staan) neemt Lee ons mee in zijn leven, om precies te zijn vanaf 2004 toen Phil Collins hem belde voor zijn afscheidstour. Lee nam een fotocamera mee en heeft de afgelopen zestien jaar foto's gemaakt van iedereen die hij is tegenkomen. Uiteraard staat iedereen op de foto met de welbekende middelvinger en ja, het boek staat vol met honderden (!) foto's van middelvingers van over de wereld. Wij houden wel van Lee Sklar zijn humor en hij is dan ook de enige die hiermee weg kan komen.

Het boek is verkrijgbaar via zijn website en je kunt ervoor kiezen om het boek te laten signeren. Bij deze ook een vriendelijke middelvinger terug.

Website Leland Sklar