John Mayer Trio: Where The Light Is

Pino's partijen uitgeschreven.

Muzieknieuws 13-10-2020 09:52

Hou jij net als wij ontzettend veel van Pino Palladino en wil je zijn partijen spelen? Dat gaat nu een stuk makkelijker.

Pino Palladino behoeft geen introductie maar om even alle acts op te sommen waar hij mee heeft gespeeld: Paul Young, The Who, Eric Clapton, David Gilmour, D'Angelo, Adele, Nine Inch Nails en natuurlijk John Mayer.

Met laatstgenoemde had hij een lange tijd terug het John Mayer Trio waarin Steve Jordan drumde. Dit is tot op de dag van vandaag nog een van de meest populaire bezettingen van John Mayer en lange tijd waren er geruchten dat het trio weer bij elkaar zou komen maar gezien de huidige situatie is niks meer zeker.

Dit boek komt van het live-concert "Where The Light Is", waar ook een film van gemaakt is. In het boek staan acht nummers van dat concert uitgeschreven in noten en in tabs, dankzij Aidan Hamson. Onder andere Wait Until Tomorrow, Who Did You Think I was en Vultures staan uitgeschreven. Aangezien optreden in deze tijd nog erg lastig is lijkt dit ons prima tijdverdrijf. Het boek is als PDF te downloaden vanaf $15.

Website Bassbooks

zoeken
zoeken