BassCon Online

Online basevenement van Ove Bosch

Muzieknieuws 06-07-2020 11:49

Ove Bosch - bassist, docent en clinician - stond jarenlang aan het roer van de Warwick Bass Camps. Deze basevenementen zijn niet meer, dus Ove besloot zijn eigen evenement te ontwikkelen... ...natuurlijk met vele grote namen!

Op BassCon online leren de deelnemers online en live van enkele groten der aarde. Er zijn Q&A's met de artiesten, maar ook het sociale aspect is belangrijk en er zijn allerlei manieren voor de deelnemers onderling om met elkaar te communiceren.

Natuurlijk heb je op deze link geklikt om te lezen wie er les geeft. Daar komen ze: Stuart Hamm, Leland Sklar, Michael Manring, Guy Pratt, Rudy Sarzo en John Patitucci. Daarnaast kun je van Michael Tobias - vroeger Tobias en nu MTD - alles leren over de techniek van de basgitaar zelf.

Er is meer diverse merken, zoals Aguilar, Glockenklang, KLOTZ cable, Richter straps en Haussel pickups geven spullen weg en er komen nog enkele speciale gasten.

Je neemt mee vanuit je luie stoel, je krijgt ongeveer 12 uur aan les en je betaalt € 149,-- inclusief een briefing en een connection check voor het evenement.

Meer informatie vind je op Facebook en InstagramL: zoek op basscononline. Je kunt natuurlijk ook gewoon www.ovebosch.de/basscon checken.

Het evenement vindt van 21 tot 23 augustus plaats, de kosten bedragen, zoals gezegd, € 149,- en inschrijven gaat via mail@ovebosch.de

zoeken
zoeken