download (1)

Dale Davis komt naar Nederland

Met Forever Amy - een eerbetoon aan Amy Winehouse

Muzieknieuws 22-01-2020 17:26

Voor De Bassist #47 interviewden we Amy Winehouse-bassist Dale Davis. De sympathieke Brit komt weer naar Nederland met de band Forever Amy. In dit bericht lees je het interview nog eens terug.

Foto: Chris Dekker

Forever Amy is een eerbetoon aan Amy Winehouse en de band bestaat voor een deel uit muzikanten die met de overleden ster hebben gespeeld. Een er van is Dale Davis, die jarenlang 'musical director' was. Dit jaar doen ze Nederland maar liefst driemaal aan. 

De tour trapt op Donderdag 5 maart in Hedon, Zwolle af en op donderdag 12 maart staat Forever Amy in de Metropool in Hengelo. Twee dagen later, op zaterdag 14 maart, speelt de band in de Q-Factory in Amsterdam, waar ook De Bassist gevestigd is. Voor tickets klik je simpelweg op de links van de zalen in deze tekst, die je rechtstreeks naar een verkooppunt brengen.

Wil je het hele interview met Dale nog eens nalezen? Het is als pdf bij dit bericht gevoegd, dus klik op het pdf-logo. Via deze link lees je een extra stukje interview over de spullen van Dale. 

zoeken
zoeken