Unieke muzikale items bij online veiling - nog tm 31 dec 2019

Ruben Hoeke in de bres voor Red House

Muzieknieuws 09-12-2019 10:26

Wil je een priveles van Anton Goudsmit of David Hollestelle? De Fender Jaguar Bass van Henny Vrienten? Een huiskamerconcert van Eric Vaarzon Morel en Jeff Heijne? Een gitaar van George Kooymans of Jan Akkerman? Leren jassen van The Scorpions? Lees dan snel verder over de online-veiling die gitarist Ruben Hoeke organiseert voor het goede doel.

MJM Ecuador is de stichting waarmee de wereldberoemde producer Erwin Musper het Weeshuis Santa Maria De La Esperanza steunt. De kinderen hebben een nieuw huis nodig. Erwin en Ruben noemen dit project Red House vanwege de rode stenen waarmee het huis gebouwd zal gaan worden. Het verwijst tevens naar Jimi Hendrix’s Red House en de initialen van Red House initiatiefnemer Ruben Hoeke.
(De tekst gaat verder onder de foto)


Foto: ook deze Rickenbacker van Van Dik Hout is te koop.

De Nederlandse muziekwereld draagt Erwin een warm hart toe en de afgelopen maanden werd er massaal gedoneerd: gitaren, drumstellen, artwork, maar ook huiskamerconcerten, clinics en je kunt zelfs je opnames laten mixen door bekende producers en engineers. Van Gibson Nederland tot The Wild Romance, van producer Huub Reijnders tot kunstenaar Johannes de Boom en van George Kooymans tot de 3J's: ze doneerden allemaal spullen of tegenprestaties en jij kunt er op bieden!

Mocht je niet willen bieden op één van de items, maar wil je wel doneren? Dat kan! 

Ga snel naar de Red House-website om alle items te zien en bied!


Foto: met deze Jag was henny Vrienten vaak te zien. Zijn talent krijg je er niet bij, maar er zit vast wat mojo in de snaren!


Foto: een splinternieuwe Gibson? Dat kan ook.

zoeken
zoeken