Basgasten 4

Podcast met Glenn Gaddum Jr.

Muzieknieuws 20-07-2019 12:44

Basgasten is een podcast, in samenwerking met De Bassist, waarin Hidde Roorda met bekende Nederlandse bassisten spreekt over de platen en bassisten die ze hebben gevormd tot wie ze nu zijn. In deze tweede aflevering is Glenn Gaddum Jr. te gast.

Hidde Roorda ken je natuurlijk als bassist en medewerker van Musicmaker en De Bassist. In zijn nieuwe serie podcasts gaat hij zoveel mogelijk bekende bassisten af om te praten over invloeden, albums, bassisten en spullen. 

Hidde heeft alweer wat nieuwe, fijne gasten gestrikt en natuurlijk helpen wij met onze contacten! Deze keer is Glenn Gaddum Jr. aan de beurt. Anouk, Sven Hammond en Martin Garrix zijn zomaar enkele grote namen voor wie Glenn de lage tonen verzorgt of verzorgde.

In aflevering 4 is Glenn Gaddum Jr. (1982) te gast. Glenn studeerde summa cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en is sindsdien met talloze artiesten op het podium te zien geweest. Denk aan namen als Anouk, Frank McComb, Sven Hammond, Martin Garrix en vele anderen. Ik ben erg benieuwd wat Glenn heeft gemaakt tot de bassist die hij vandaag de dag is!

Abonneer je op de Podcast en krijg elke twee weken een nieuwe aflevering voorgeschoteld! 
Via Apple Podcasts. Klik hier
Of via Spotify. Klik hier

Je kan de podcast via Apple Podcasts beluisteren, klik hier - of direct via Spotify hieronder.  



Of via Apple Podcasts, klik hier

Alle genoemde nummers zijn te vinden in de Basgasten Spotify playlist: https://open.spotify.com/user/hidderoorda/playlist/6YOFD8pqFXK2OET1oupRpA

Hidde heeft alweer wat nieuwe, fijne gasten gestrikt en natuurlijk helpen wij met ideeën en contacten! 


zoeken
zoeken