Deep Purple's Glenn Hughes naar Amsterdam

Zaterdag 17 november in de Q Factory

Muzieknieuws 12-11-2018 13:57

Sinds een klein jaar zit de redactie van De Bassist in de multifunctionele Q Factory in Amsterdam. Niet alleen delen we het pand met een winkel van Key Music en het Nederlandse opleidingsgedeelte van de Abbey Road Studios, maar we hebben ook de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam en twee popzalen inpandig. De legendes en opkomende helden komen tegenwoordig dus gewoon naar ons toe. Komende zaterdag is dat Glenn Hughes.

Op zaterdag 17 november komt Glenn Hughes, de wereldberoemde Deep Purple-bassist, in het kader van zijn Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple-tour naar Amsterdam. Een rockshow waarin Deep Purple klassiekers als Highway Star, Burn en natuurlijk Smoke On The Water niet zullen ontbreken. Dit vindt plaats in de Q Factory in Amsterdam.

Hits
Deep Purple behoeft natuurlijk geen introductie meer. De legendarische Britse hardrockband veroverde in de jaren zestig en zeventig binnen 'no time' de gehele wereld met hits als Child In Time en Smoke On The Water en wordt door vele gezien als een van de allerbeste rockbands ooit. Meer dan vijftig jaar na de gloriedagen van de band zit zanger, bassist en songwriter Glenn Hughes niet stil. Zo heeft hij samengewerkt met Black Sabbath, Joe Bonamassa en Jason Bonham. Ook toerde hij de afgelopen jaren de gehele wereld over. Dit najaar keert Hughes eindelijk weer terug naar Amsterdam om de fans op een twee uur durende show vol Deep Purple klassiekers te trakteren.

Tickets zijn te verkrijgen via deze link.
Glenn Huges-website

Vind je Amsterdam veel te ver? In de Q zit ook gewoon een hotel!

zoeken
zoeken