aanmelden
Sting naar Paleis Soestdijk
En zoon naar Alkmaar voor uniek optreden
Muzieknieuws 11-01-2018 09:47
Zanger en bassist Sting komt naar Nederland voor een optreden op Paleis Soestdijk. Zijn zoon pakt het kleiner aan.
Onder de naam Royal Park Live gaven de afgelopen jaren diverse bekende Nederlandse en internationale bands optredens in het park van Paleis Soestdijk in Baarn. Na onder meer Damien Rice, Van Morrison en Racoon is het op 7 juli de beurt aan Sting om het voormalige onderkomen van Koningin Juliana en Prins Bernhard aan te doen - het koninklijke stel was overigens niet bereikbaar voor commentaar. De 66-jarige ex-Police-bassist zal natuurlijk al zijn hits ten gehore brengen, net als songs van 57th & 9th uit 2016 en wellicht wat oud Police-werk.
Op maandag 15 januari gaan de kaarten in de voorverkoop via de bekende, grote voorverkoopkanalen.


Foto: Gordon en Joe Sumner

Sting's zoon Joe Sumner doet het al jaren - vooral in Nederland - erg goed met zijn band Fiction Plane. Two Sisters was ooit en dikke hit en de basspelende zanger heeft duidelijk het DNA van zijn vader, hoewel zijn band een behoorlijk tikkeltje ruiger is. Op donderdag 18 januari -volgende week dus al - doet hij een eenmalig solo-optreden in podium Victorie in Alkmaar. Ook voor deze show zijn nog kaarten te krijgen.
Een leuk feitje: Ook Sting's dochter Coco maakt(e) muziek met haar band I Blame Coco en ze deed ons land regelmatig aan.

Victorie-website


Video: ooit stond Fiction Plane op Pinkpop