aanmelden
Heruitgaves McCartney & Wings
De beroemdste bassist ter wereld werkt ook aan nieuw album
Muzieknieuws 30-10-2017 09:51
Paul McCartney is een bassist die je misschien kent van The Quarrymen en The Fireman. Naast deze bands had hij ook bescheiden succes met Wings, The Beatles en solo, onder zijn eigen naam. Voor de echte fans zijn er nu acht prachtige heruitgaves op gekleurd vinyl.

Paul McCartney schijnt aan een nieuw album te werken dat in 2018, of misschien zelfs nog dit jaar, zal uitkomen. Ondertussen kunnen de echte fans zich laven aan een reeks heruitgaves, die Paul's MPL samen met Capitol/UMe doet.

Het gaat om acht limited edition-uitgaves op 180 gram gekleurd vinyl van Paul McCartney, Paul and Linda McCartney, Wings en Paul McCartney and Wings: 

Paul McCartney: McCartneyMcCartney II,  Tug Of WarPipes Of Peace
Paul and Linda McCartney: Ram
Paul McCartney and Wings: Band On The Run
Wings: Venus And MarsAt The Speed Of Sound 

De acht albums zijn per 17 november verkrijgbaar als geremasterde cd of als vinyl. Bij het vinyl krijg je een downloadkaart.Dit zijn de kleuren waarin de albums worden geleverd:
 
Paul McCartney: McCartney - Rood
Paul and Linda McCartney: Ram - Geel
Paul McCartney & Wings: Band On The Run - Wit
Wings: Venus And Mars - Rood en geel
Wings: At The Speed of Sound - Oranje
Paul McCartney: McCartney II - Doorzichtig
Paul McCartney: Tug Of War - Blauw 
Paul McCartney: Pipes of Peace - Zilver 

Iedere release uit de doorgaande Paul McCartney Archive Collection wordt nauwkeurig in de gaten gehouden door de man zelf, als het gaat om remastering, extra tracks, outtakes, artwork, foto en video.  

Paul's website