aanmelden
Storksky op Fortheloveofbass
Pinkpop-opener met bijzondere Danelectro.
Muzieknieuws 19-09-2016 10:09
Fortheloveofbass is een platform, waarbij de naam al veel zegt. De website maakt video's, waarbij de bas centraal staat. Deze vierde video laat de band Storksky,die in 2016 Pinkpop opende, horen en zien.

In samenwerking met het zomerparkfeest en 27 tapes brengt de website Fortheloveofbass zijn vierde video uit. Tijdens deze rauwe sessie, opgenomen in een hotel in Venlo, begeleidt Fortheloveofbass-oprichter Ivo Schot niemand minder dan Storksky.  Deze band openende als Nu Of Nooit-winnaar dit jaar het Pinkpop-festival, het stond op de Zwarte Cross en deze herfst fungeert de band als voorprogramma van de tour van Drive Like Maria. 

Met een afgeragde Danelectro Longhorn uit 1959, een drumcomputer en twee snoeiharde amps laat Fortheloveofbass een andere kant van zichzelf zien. Rauw, hard en compromisloos! Rock ’n roll. 

De Danelectro in de video is eigendom van onze pedalentester Rogier Kerkhof en dit was ooit de bas van Peter Vink van Q65. Op de achterkant zit nog een Servaas-sticker en de naam P. Vink is op de binnenzijde van het metalen plaatje gekrast. Daarom kom je dus alleen achter als het plaatje van de bas schroeft. Vaderlandse basgeschiedenis dus!


In oktober komt de vijfde video uit, met Eveline Vroonland. 

www.fortheloveofbass.com