aanmelden
Festival Bombarie in Jaarbeurs Utrecht 23-26 juni
Makersfestival met workshops, masterclasses en optredens
Muzieknieuws 18-06-2016 15:06
Vanaf donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni organiseren Jaarbeurs en Zimihc samen Festival Bombarie in de Jaarbeurs te Utrecht. Deel je kunsten en pak samen het podium. Ontmoet gelijkgestemden tijdens een van de workshops of masterclasses. Ga het podium op tijdens een masterclass of doe mee met De Uitdaging. Laat je verrassen door de mooiste optredens, het lekkere eten, de leuke kraampjes op de Bazaar en nog veel meer. Kortom gegarandeerd een inspirerende dag!

Tickets: basisdagticket kost € 9,-. Klik hier om ze te bestellen.
Procedure workshoptickets en extra activiteiten, zie verderop in dit artikel. 

Dag 1: programma voor professionals (23-6)
Op de eerste dag, donderdag 23 juni, is er een speciaal programma voor professionals, beleidsmakers en instellingen. Het programma bestaat uit keynotes, workshops en werksessies. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA). Aan het einde van de dag is de opening van het festival gepland. Bekijk het programm

Dag 2: Urban Culture (24-6)
Vrijdag 24 juni
draait om Urban Culture. We hebben vele workshops en masterclasses op het gebied van dans, theater, performance, muziek, blogging, fotografie en film. Leer bijvoorbeeld breakdance moves van 155 dancecrew, doe mee aan de dansbattle van Juvat Westendorp of volg een workshop songwriting bij rapper Akwasi.

Dag 3: Blazers
Zaterdag 25 juni
wordt de Jaarbeurs omgetoverd tot een heus blazerswalhalla met een groot aanbod voor de beginnende en de geoefende blaasmuzikant. Op het programma staan onder andere workshops waarin verschillende instrumenten centraal staan en masterclasses van bekende muzikanten zoals New Cool Collective

Dag 4: Zang (26-6)
Zondag 26 juni
, de slotdag van Festival Bombarie, staat volledig in het teken van zang. Ook op deze dag kun je je inschrijven voor een breed scala aan masterclasses. Daarbij vindt op deze dag ook de finale van het Nederlands Koor Festival plaats en komt Shirma Rouse voor een masterclass ‘soulzang’.

Enkele andere artiesten die zich hebben verbonden aan het festival zijn Kenny B, Eddy Zoëy, Martijn Fischer, Het Nederlands Kamerkoor, ZO! Gospel Choir, Merlijn Twaalfhoven, De Vuilnismannen en Gallowstreet.

Tickets
Alle bezoekers voor de festivaldagen (vrijdag, zaterdag of zondag) kopen een basisdagticket van slechts € 9,-.Klik hier.
Het basisdagticket geeft toegang tot alle festivalonderdelen m.u.v. van de deelname aan de workshops, masterclasses en De Uitdaging. Hier koop je aparte tickets voor. Met het basisdagticket beleef je het festival met al z’n optredens, de bazaar, de gezellige horeca en het overige programma. CJP kaarthouders hebben gratis toegang tot het festival. 
Voor de vakdag op donderdag geldt een ander tarief, namelijk €60,- (na 1 juni €95,-).

Ga naar de website voor meer informatie en tickets!
www.festivalbombarie.nl