aanmelden
Lees De Bassist op je mobiel, tablet, of laptop
De Bassist vind je in Magzine of Readly
Muzieknieuws 23-12-2019 12:12
De Bassist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke abonnementsprijzen.

De Bassist is digitaal beschikbaar voor iOS en Android via de all you can read abonnementen van Readly en Magzine. Via Readly ook via te lezen je webbrowser. 

Bij Magzine kan je De Bassist ook los downloaden: € 3,49 en kopen tegen gunstige abonnementsprijzen. 

Readly Het is de Spotify voor magazines: Readly. Sinds november 2018 is Readly in Nederland en België actief: honderden titels uit binnen- en buitenland kan je lezen tegen 9,99 per maand. Check hier: https://nl.readly.com/
J
e kan de Readly app downloaden in de App Store of Google Play. Als je je abonneert kan je de magazines ook op je laptop of desktop lezen. 

MagZine 
Download De Bassist uit de App Store of Google Play. 

Het is heel makkelijk. Via Google Play op je Android-apparaat of via de App Store op je Apple-product is de app van MagZine.nu te downloaden. Deze app is gratis. 

Klik hier om de MagZine.nu app via Google Play (gratis) te downloaden.
Klik hier om de MagZine.nu app via de App Store (gratis) te downloaden

Vervolgens kun je in de Kiosk van de MagZine-app zoeken naar magazines, waaronder De Bassist. Voor € 3,49 kun je deBassist downloaden en lezen op je tablet of mobiel.

Je kan de volgende edities downloaden via Magzine: 

 

 

 

 

Digitaal abonnement op De Bassist
Je kan natuurlijk ook meteen een digitaal abonnement nemen:  

nu kopen8 Edities € 26,99 

nu kopen4 Edities € 13,99