Memoires van Geddy Lee: My Effin Life

Rush-bassist brengt memoires uit.

Muzieknieuws 16-11-2023 15:11

Eindelijk is ie uit, Geddy Lee's memoires.

We hebben er even op moeten wachten maar het is verschenen, Geddy Lee's memoires 'My Effin Life'; verkrijgbaar als boek, audioboek, Kindle en audio-cd met als bonus twee demo's die Geddy Lee schreef voor zijn soloplaat 'My Favorite Headache' uit 2000.

Het boek omvat veel meer dan zijn periode in Rush, Geddy gaat terug zijn familiegeschiedenis is, zijn trauma's, hobby's en nog veel meer. Het schrijven van dit boek begon tijdens de corona-pandemie en het overlijden van drummer Neil Peart.

Geddy Lee: "Ik dacht altijd dat ik een verlegen kind was dat achterin de klas zat maar dat was ik niet. Na het overlijden van mijn vader kreeg ik interesse in muziek, ik spaarde geld voor platen en smeekte mijn moeder om een gitaar. Ik sloot mijzelf op om alle liedjes te leren zodat ik in bandjes kon gaan spelen, niet echt een verlegen kind dus".

Geddy Lee is momenteel op tournee met zijn boek en op 5 december verschijnt op Paramount Plus zijn nieuwe tv-show "Geddy Lee Asks: Are Bass Players Humans, Too?".

zoeken
zoeken