Release van de Week: She & Him - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson

Vandaag verschenen: 22 juli 2022

Muzieknieuws 22-07-2022 10:49

Het was lang rustig rondom She & Him, het samenwerkingsverband van singer-songwriter M Ward en actrice Zooey Deschanel. Het duo is terug met een album waarop ze Brian Wilson eren.

Elke vrijdag verschijnen er honderden nieuwe albums. De redactie pikt er regelmatig een uit om voor te stellen, inclusief een video en een Spotify-playlist.


Na drie albums, twee kerstplaten en een coversalbum, was het een jaar of zes stil rond She & Him. De opmerkelijke combinatie van singer-songwriter M Ward en actrice/zangeres Zooey Deschanel is echter terug met een bijzondere plaat. Als je She & Him nog niet ken: het duo maakt mooie indiepop/alt-country, waarbij de warme stem en het heldere van Zooey een mooi contrast vormen. We denken altijd even aan de diverse duetten uit de jaren zestig en zeventig, zoals die van Nancy Sinatra met Lee Hazlewood. Op het nieuwe album - Melt Away: A Tribute To Brian Wilson - worden inderdaad nummers van de Beach Boy. Door de verfrissende aanpak, die zowel modern als erg jaren zestig is, hoor je weer hoe prachtig de songs van Wilson zijn. En een kleuk feitje: het duo werkte ook mee aan Brian's laatste soloalbum.

Hier beluister je het hele album:zoeken
zoeken