30 april: Bassday in Antwerpen

Basdag van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Muzieknieuws 29-04-2022 10:54

Op zaterdag 30 april vind in Antwerpen een mooi basevenement plaats, onder de naam Bassday. De toegang is gratis en er is veel te zien en te horen.

De bassectie van het conservatorium heeft een mooi programma samengesteld. Zo zijn er optredens van het Amumni Trio, Ruben de Maesschalk, Soet Kempeneer, Nathan Wouters, Benoit Vanderstraeten, Piet Verbist, Nicolas Thys, Reggie Washington & DJ Grazzhoppa + nog enkele verrassingen.

Er zijn ook basbouwers en versterkerbouwers aanwezig, maar verwacht ook microfoons, elementen, oude en nieuwe bassen, strijkstokken en veel meer.

Qua bouwers zijn Paul Belgrado, Umut Dal Safran, Frank Pedus & Pro Arte, Adamovic basses, Mark Zandveld cellobassgitaar, Sander De Gier, Baert Claessens en Roks instruments aanwezig. Qua versterking kun je dingen proberen bij Philippe Curatolo & Audio Services (Raezor’s Edge, Acoustic Image, AMT, Etna.), Mark Vanderkley amps. Er zijn ook twee importeurs aanwezig met de nodige mooie spullen: Markbass Benelux en Algam Benelux met Aguilar, TC Electronic, EBS, Music Man en Elixir.

Kortom: je kunt nieuwe en oude bassen en contrabassen met allerlei versterkers en effecten proberen! De entree is gratis, maar er wordt geen eten en drinken verkocht. Neem dus zelf wat mee!

Adres: Desguinlei 25 2018 antwerpen - er is genoeg parkeergelegenheid.

zoeken
zoeken