De Bassist 59 is uit

Met Michel van Schie, Davie504, Amos Heller en veel meer

Muzieknieuws 09-12-2021 21:12

Het winternummer van De Bassist is uit en editie 59 staat weer boordevol mooie interviews, tests, workshops en veel meer.

Interviews
De Bassist staat weer boordevol interessante gesprekken met vakbroeders en -zusters. Michel van Schie ging in op het opnemen met Leendert Haaksma, terwijl Amos Heller (foto) sprak over zijn jarenlange samenwerking met Taylor Swift. Whynot Jansveld komt gewoon uit Nijmegen, maar speelt en speelde over de hele wereld met onder meer Gavin DeGraw en The Wallflowers - oftewel Jakob 'zoon van' Dylan. En hij stond aan de wieg van de loopbaan van Lana Del Rey. Milo Mooi Wilten is ons De Bassist Talent en dan heb je nog Blu DeTiger en Davie504 die op een hele andere manier carriere maakten dan de gemiddelde bassist in ons magazine.
Verder spraken we met onder meer Sasha Witteveen, Madelief van Vlijmen en James Oesi over het succesvolle Dutch Double Bass festival.Tests
Het Fender Downtown Express-pedaal is lekker uitgebreid, ontworpen door een bekende naam en wij probeerden hem uit. De kleine NUX-versterker lijkt een leuk klein ding voor thuis, maar door IR-technologie kan het veel meer. Dan probeerden we nog bassen van Sire, Spector, Ibanez en Music Man (foto). Van shortscale tot fanned frets.En meer:
Natuurlijk hebben we de column van Tommy, de workshops van Sanne, Peter, Bas en Barend, het productnieuws, een terugblik naar Amsterdam Guitar Heaven, de Basplaat van Joost van Eck en De Bas van Mark King.

Je kunt De Bassist 59, januari - maart 2022 zonder verzendkosten bestellen via deze link. 

zoeken
zoeken