De nieuwe editie van De Bassist is uit: DB58, okt-dec 2021

Met Suzi Quatro, Dave Holland, Tal Wilkenfeld, veel tests en festivalnieuws

Muzieknieuws 09-09-2021 13:05

De nieuwe editie van De Bassist is uit. Daarin weer veel tests, aandacht voor het Dutch Double Bass Festival, Amsterdam Guitar Heaven, workshops en interviews met een keur aan grote namen.

Wil je deze editie los - zonder verzendkosten - bestellen? Of misschien wil je wel een abonnement? Check muziekmagazines.nl voor mooie aanbiedingen.

De Bassist 58 is uit en deze keer lees je onder meer interviews met Kinga Głyk, Sasha Witteveen en Dave Holland, naar aanleiding van het Dutch Double Bass Festival, Pieteke Dik van Froukje is ons Talent en we spraken Tal Wilkenfeld vanwege haar opnames met Prince. We zoomden met de Australische sessiebassist Camilla Charlesworth en met de oermoeder der rockbassisten: Suzi Quatro.

Amsterdam Guitar Heaven gaat door en in deze uitgave lees je alles over de basworkshops en de aanwezige merken. Check natuurlijk ook de nieuwspagina van De Bassist voor het laatste nieuws over de evenementen en de extra artikelen bij het magazine.

En over merken gesproken: in deze De Bassist vind je tests van Markbass, Guild, Sadowsky, Laney, Tech 2, Toontrack, Neural DSP en Tribe.

Meer? Natuurlijk! De Basplaat van Ivo Severijns, De Bas van Jack Bruce en de workshops en columns van Tommy, Peter, Bas, Sanne en Barend.

Verder doken we in de historie van Fender, waarbij we kijken naar de invloed van Fender op de instrumentwereld.

Wil je deze editie los - zonder verzendkosten - bestellen? Of misschien wil je wel een abonnement? Check muziekmagazines.nl voor mooie aanbiedingen.

zoeken
zoeken