How To Play Blues Rock Bass Vol 1.

Leer hoe je bluesrock moet spelen

Muzieknieuws 03-08-2021 12:40

Hou jij van blues en rock en wil je je hier meer in verdiepen? Met dit boek kan dat.

Paul Wolfe van how-to-play-bass.com heeft een nieuw boek uitgebracht waardoor je leert spelen als Tommy Shannon, Carl Radle en Duck Dunn. 'How To Play Blues Rock Bass Vol.1' is de eerste van drie delen die je de trucs leert om uit te blinken in deze stijl.

"De afgelopen tien jaar heb ik duizenden baslijnen uitgeschreven, niet alleen bluesrock maar zo'n beetje alle stijlen en heb daarbij de vocabulaire gevonden die wordt gebruikt door eerdergenoemde bassisten maar ook door James Jamerson, Paul McCartney, John Paul Jones en nog meer bassisten" aldus Wolfe.

"Dat gebruikte vocabulaire - de losse vocabulaire noem ik 'devices' - komt voor bij 95% van alle goede baspartijen. Dat heb ik teruggebracht tot een makkelijk te leren systeem waardoor het voor jou makkelijk wordt om orignele blues rock baspartijen te leren spelen.

Onderwerpen die worden behandeld zijn veelgebruikte patronen in de bluesrock, het maken van je eigen partijen, hoe je de leegte moet vullen tijdens een gitaarsolo en nog veel meer. Het boek bevat 103 pagina's en heeft 175 mp3-tracks om mee te oefenen. Het is via Amazon te krijgen.

Amazon link

Website how-to-play-bass.com

zoeken
zoeken