Charly Angenois In Memoriam Concert

Concert ter nagedachtenis van Charly Angenois.

Muzieknieuws 11-05-2021 10:07

Op 30 maart overleed bassist en docent Charly Angenois op 66-jarige leeftijd. Op 12 mei is er een concert ter nagedachtenis aan hem.

Woensdagavond 12 mei organiseert de basgitaarsectie mede namens het Conservatorium van Amsterdam een concert ter nagedachtenis van Charly Angenois.

Charly was meer dan 35 jaar aan het Conservatorium van Hilversum/Amsterdam verbonden als hoofdvakdocent basgitaar. In die hoedanigheid heeft hij vele generaties studenten van over de hele wereld geïnspireerd. Hij was een typische bassist: ondersteunde iedereen, studenten en collega's en altijd met een feilloos gevoel voor timing. Hij werkte samen met onder andere: Martine Bijl, Paul van Vliet, Cor Bakker, Al Jarreau, John Clayton en nog veel meer artiesten. Hij zal nog lang herinnerd worden door iedereen die hem heeft gekend. We zullen zijn warme persoonlijkheid, enthousiasme en humor zeer missen.

In dit concert zal een beeld worden gegeven van zijn nalatenschap: leerlingen door de jaren heen zullen zijn plek innemen in formaties waar Charly veel me heeft gespeeld. In verband met de corona-regelgeving zal het concert vanuit de Amsterdam Blue Note via een livestream te bekijken/beluisteren zijn op onderstaande link, op 12 mei 2021 vanaf 19:00.

Wij wensen familie, vrienden, collega's en leerlingen namens De Bassist veel sterkte
.
Klik hier voor de livestream

zoeken
zoeken