Tony Levin's "Images From Life On The Road"

Boek vol foto's van legendarische bassist.

Muzieknieuws 23-12-2020 19:15

Eerder kwam Leland Sklar al met een boek vol foto's, nu brengt Tony Levin er ook een uit. Zonder middelvingers.

Het aantal artiesten waarmee Tony Levin heeft gespeeld is teveel om op te noemen, maar enkele zijn: Peter Gabriel, Paul Simon, King Crimson, David Bowie, Tom Waits, Stevie Nicks, Bryan Ferry en John Lennon. Enkele jaren geleden stond hij al op de omslag van ons tijdschrijft met zijn Chapman Stick en sinds 2010 heeft hij ook zijn eigen groep, Stick Men.

2020 was niet het jaar van de live muziek maar dat weerhield Tony er niet van om toch iets te gaan doen. Naast bassist houdt hij ook ontzettend van fotografie en legt hij zijn leven als tourende bassist vast. Nu brengt hij een boek vol met foto's uit getiteld 'Images From Life On The Road' waarin zijn twee grootste passie's samenkomen.

Het boek telt 240 pagina's met maar liefst 247 foto's van 81 artiesten in zowel kleur als zwart-wit. Op de foto's zien we onder andere King Crimson, Peter Gabriel, Stick Men, Paul Simon, Sting, Seal en nog veel meer artiesten.

"De foto's in het boek vertellen niet zozeer een verhaal of dienen als naslagwerk maar zijn eerder een reis op zichzelf- een kijk op het leven als je reist, momenten backstage, het moment dat je het podium opstapt, buigen voor het publiek maar er is nog een aparte index met verhalen achter de foto's".

Images From Life On The Road is alvast te bestellen in zowel een gelimiteerde harde omslag of een papiergebonden omslag, eerdergenoemde verschijnt in februari en de tweede al in januari.



Website Moon June Music

zoeken
zoeken