De Beste Bas van het jaar - Fender Vintera

Uitslag van De Bassist Poll 2020

Muzieknieuws 21-12-2020 15:33

In De Bassist 55, januari - maart 2021, lees je de veertien personen en merken die door jullie als winnaar werden verkozen in de allereerste De Bassist Poll. Natuurlijk bestaat de beste en het beste nooit in muziekland, maar de poll is een prachtige graadmeter om te zien wie en wat jullie in het blad willen, welke spullen je graag gebruikt en door welke bassisten je je laat inspireren. Vanaf vandaag veertien dagen lang, veertien Top3's.

Ibanez is een vaste waarde in basland en met een innovatieve bas komt het merk op een mooie derde plaats. Dat Sire – terecht -een grote opmars heeft gemaakt is duidelijk, maar het is toch het merk dat ooit de eerste in serie gebouwde bas op de markt zette dat de meeste stemmen kreeg: Fender met de mooie vintage-achtige Vintera-serie.

Wat wij er van vonden? Dit: hier lees je onze test van een Jazz Bass uit de Vintera Series-bassen, maar de serie bevat ook Precisions en de Mustang zoals hieronder:

Natuurlijk vroegen we Fender om een reactie:

Matt Davey, Director, Sales and Product Operations, Fender (EMEA)
‘We zijn zeer blij dat spelers in Nederland en België de Fender Vintera Series bassen gekozen hebben als Beste bas van het jaar. We zijn ontzettend trots op deze serie en een award ontvangen, waarvoor gestemd is door de baswereld zelf, is de hoogste eer die je kunt krijgen. Bedankt voor het stemmen!’

Fender website

zoeken
zoeken