Janek Giwzdala's Bass Player's Guide To Sight-Reading

Voor lezers van alle niveau's.

Muzieknieuws 01-09-2020 09:43

Voor bassisten die noten kunnen lezen blijft het lastig om het elke dag te oefenen. Janek Gwizdala heeft er een boek voor geschreven.

Zelfs voor de meest doorgewinterde bassist blijft het lezen van noten af en toe nog een obstakel, ook al moeten we elke dag oefenen doen we dit niet altijd. In zijn nieuwste boek behandelt Janek dit probleem wat ook wel het grootste struikelblok van alle bassisten wereldwijd wordt genoemd.

"Dit boek behandelt alle facetten van het noten lezen: terwijl de eerste pagina nog hele en halve noten bevat, zal de laatste bladzijde zelfs een uitdaging vormen voor de meest gevorderden onder ons." aldus Gwizdala. "Het boek omvat het gehele proces van het noten lezen op allerlei toonhoogtes en ritmes waardoor je een goede basis kunt opbouwen om gesyncopeerde zestienden noten te spelen, aparte maatsoorten en zelfs baspartijen kunnen lezen in de G-sleutel.

Naast het boek zijn er ook nog eens 80 filmpjes die dieper op de oefeningen ingaan. Daarnaast zijn er nog 46 play-along tracks waarmee je aan de slag kunt. Het is nu nog alleen als e-book verkrijgbaar maar binnenkort volgt ook een papieren versie.

Website Janek Gwizdala

zoeken
zoeken