Thin Lizzy boxset

Met onder meer 74 niet eerder uitgegeven tracks

Muzieknieuws 23-08-2020 14:08

Later dit jaar verschijnt er een documentaire over Thin Lizzy-frontman Phil Lynott en tot die tijd kun je je vermaken met Rock Legends van zijn band: Een box met enorm veel moois.

Het persbericht van deze mooie nieuwe boxset - die binnenkort verschijnt en nu te bestellen/reserveren is -  begint met een quote van Slash:
'Thin Lizzy was een van de meest originele bands van die tijd. En sindsdien is er nooit meer zo'n band geweest.'

Rock Legends is een boxset voor de echte fans, met zoveel extra's, dat we bijna niet weten waar we moeten beginnen. Met de muziek dan maar!  Het mooie pakket bevat zes cd's en een dvd met in totaal 99 tracks. 74 daarvan zijn nooit eerder uitgebracht en 83 nooit op cd of digitaal. Onder de nummers, vind je onder meer demo's, radio-opnames, live-opnames en speciale single-mixen. De dvd bevat de BBC-documentaire Bad Reputation en het legendarische optreden bij Rod Stewart's A Night On The Town in een hoge kwaliteit:



Dan vind je nog replica's van tourprogramma's, samengebracht in een boek, bijzondere foto's en een boek met interviews met de bandleden. Het poëzieboek Collected Work Of Philip Lynott is zeldzaam, maar je vindt het in deze set! En dan zijn er nog de beroemde fans, die over de band praten, zoals onder meer de eerder genoemde Slash, Lemmy, Geddy Lee, James Hatfield, Henry Rollins, Bobby Gillespie en zelfs John McEnroe.
Een must-have voor de fans dus!

zoeken
zoeken