Nieuwe website Damian Erskine

Bassist en schrijver lanceert website

Muzieknieuws 07-05-2020 19:36

Jarenlang schreef Damian Erskine voor de website No Treble waar hij zijn kennis en kunde deelde en was te horen en te zien in een special van Basgasten.

Ruim 10 jaar had Damian Erskine een column op de website notreble.com genaamd 'Ask Damian' waarin hij de vragen benatwoordde van bassisten over uiteenlopende onderwerpen en was hij te gast bij onze eigen podcast Basgasten. Zijn nieuwe website heet BassEducation.com waarin dieper wordt ingegaan in zijn lessen en muziek.

Damian: 'mij wordt al jaren gevraagd of er een plek is waar ik mijn lessen en materiaal kwijt kan, er zijn ook mensen die geen geld hebben om privelessen te betalen. Vandaar deze website.

De website bevat talrijke instructievideo's en leerzaam materiaal die je kunt downloaden zoals akkoordenschema's, transcripties en nog veel meer. Daarnaast zijn er vijftig nummers beschikbaar aan muziek die Damian heeft opgenomen maar zonder de baspartij met bladmuziek zodat je kunt meespelen en als je daarmee klaar bent kun je genieten van live opgenomen materiaal. Je kunt ook je eigen content opsturen en feedback vragen en uiteraard kun je hem over allerlei onderwerpen vragen stellen.

Je kunt je inschrijven voor de website voor $7 per maand of $75 voor een heel jaar.

Website Damian Erskine

zoeken
zoeken