Memoirs Kathy Valentine

The Go-Go's bassist brengt boek uit.

Muzieknieuws 23-04-2020 10:04

Nadat we eerder konden lezen uit de memoirs van Flea is het nu de beurt aan Kathy Valentine, bassist van The Go-Go's.

'All I Ever Wanted' is de titel van Kathy Valentine's memoirs, bekend geworden als bassist van de groep The Go-Go's. Het boek duikt onder andere in periodes met goede tijden maar ook de schaduwkanten van haar leven.

The Go-Go's scoorden in de jaren tachtig hits met nummers als 'We Got The Beat', 'Our Lips Are Sealed' en 'All I Ever Wanted'. Als je zoveel success hebt kan dat voor enige stress zorgen. Het boek begint bij haar kinderjaren in de Amerikaanse staat Texas, waarin ze voornamlijk voor haarzelf zorgde, volgt haar pad naar roem via de band en de momenten dat alles instortte waardoor ze uiteindelijk weer op zoek moest naar haarzelf.

Kathy neemt geen blad voor de mond en durft pijnlijke momenten te bespreken die haar leven tekenden zoals de moeilijke relatie met haar ouders, abortus, verkrachting, verslaving aan drugs en alcohol en de muziek die haar wist te redden.

Gelukkig staan er ook nog leuke momenten in zoals ontmoetingen met The Police, Rod Stewart en sterren van Saturday Night Live als Rob Lowe en John Belushi.

zoeken
zoeken