Xander Vrienten speelt Vrienten

Met Trijntje Oosterhuis

De Bassist Plus 08-06-2023 12:06

het zal je niet ontgaan zijn. Trijntje Oosterhuis nam een album op met solonummers van Henny Vrienten. Henny was zelf bij het project betrokken en zijn zoon Xander was een belangrijke motor in het proces. We spraken uitgebreid met hem over de optredens en opnames.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 65, juli - september 2023. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

Hoofdfoto: (C) Eric van Nieuwland

Vanwege de tour plaatsen we al een stukje interview - plus video's en een playlist - op debassist.nl en dit item kan je lezen via deze link.

Het volledige interview bewaarden we echter voor de zomereditie van De Bassist. Je leest alles over de totstandkoming van het album van Trijntje en Xander, hij vertelt over de bas die hij gebruikte en natuurlijk over de betekenis die zijn vaders nummers voor hem hebben. Tijdens het lezen kan je natuurlijk naar het album luisteren en we zochten ook wat mooie en bijzondere live-video's voor je uit en die zie je hier. Het hele album vind je onderaan dit bericht.

zoeken
zoeken