Michelle Hindriks rockt met CIEL vanuit Brighton

De video's bij het interview in De Bassist 67

De Bassist Plus 07-12-2023 11:12

is zangeres, songwriter en bassist van de band CIEL. Het trio bestaat verder uit een Spanjaard en een Engelsman en het opereert vanuit Brighton. De band speelt vaak in Nederland, deed onder meer een voorprogrammatour met Blood Red Shoes en in De Bassist 67 vertelt Michelle haar verhaal. In dit extra item hoor en zie je de band.

Dit is een extra webitem naar aanleiding van een artikel in De Bassist 67, januari - maart 2024. Je kunt deze editie zonder verzendkosten bestellen in onze webshop muziekmagazines.nl.

In De Bassist 67 vertelt Michelle onder meer hoe ze in Brighton terecjt kwam, daar verliefd werd op de stad en er een band begon. CIEL is dus echt een internationale band, maar Nederland wordt vaak aangedaan. Onlangs kon je de band nog in Nederland en België zien als voorprogramma van Blood Red Shoes. Natuurlijk is het leuk om de muziek bij de artikelen te horen en daarvoor is De Bassist Plus natuurlijk uitermate geschikt!

Rather Be Alone is net uit en je beluistert deze EP hier:

 

En hier zie je Michelle in actie met haar Fender Jazz:

VIDEO Ciel - live session at ESNS 2023:VIDEO Ciel - The Shore (BBC Music Introducing at The Great Escape 2022):En de eerdere EP's:

SPOTIFY Make It Better ep


SPOTIFY Not In The Sun, Nor In The Dark ep

zoeken
zoeken