Aquarium Sessions videoserie nu met Willem Friede en Komodo

YouTube-kanaal met miniconcerten, video-interviews en tutorials

Events 09-12-2021 20:12

Onze redactie houdt kantoor in muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam. In het redactiekantoor is er een kleine ruimte die vanwege de grote ramen bekend staat als ‘het aquarium’. In die karakteristieke ruimte organiseren we regelmatig de Aquarium Sessions: miniconcerten, video-interviews en tutorials met interessante muzikanten. Door corona hebben we even stilgelegen, maar Aquarium Sessions is terug met een mooie videoserie rondom de band Komodo en de Musicmaker Workshop Arrangeren met New Cool Collective's Willem Friede.

We hebben al tal van geweldige bands en artiesten in ons aquarium op bezoek gehad, zoals Jett Rebel, Will and the People, Wies, Lakshmi en Eagle-Eye Cherry.

Aan die reeks voegen we nu twee bijzondere Aquarium Sessions toe:

* Musicmaker Workshop Arrangeren, met Willem Friede: in een uur tijd legt hij zijn werkwijze uit aan de hand van tracks die hij arrangeerde voor Wies, Tim Knol en het Metropole Orkest en zijn eigen New Cool Collective met Matt Bianco; een video die we maakten voor muzikantenconferentie No Man’s Land. 

* Komodo: vintage exotic rock ‘n’ roll’, stevig geworteld in de jaren zestig en zeventig, maar extra op smaak gebracht met stijlelementen en instrumenten uit verre windstreken; 3 songs en een interview. 


 

 

thebandkomodo.com
facebook.com/thebandkomodo
instagram: thebandkomodo

Aquarium Sessions
Check alle video's op het Youtube-kanaal Aquarium Sessions en klik 'abonneren' aan, dan krijg je voortaan alle updates: youtube.com/c/aquariumsessions 

Aquarium Sessions is een project van Musicmaker, Gitarist, Slagwerkkrant, De Bassist en Interface; media for musicians. Powered by Audient, Auralex, Blue, Bose en Tama.

zoeken
zoeken