EBS lanceert nieuwe top

EBS Reidmar 752

Merknieuws 07-06-2022 11:47

De NAMM 2022 zit er weer op en dat betekent een hoop nieuwe gear voor muzikanten. Als eerste het Zweedse EBS met de Reidmar 752.

EBS heeft voor dit jaar een nieuwe versterker voor ons in petto: de Reidmar 752. Deze lichtgewicht top levert 750 watt bij twee ohm en is een klasse-D versterker. Volgens het bedrijf levert deze versterker een solide toon met veel punch en helderheid.

"De analoge voorversterker's eq zorgt ervoor dat je gemakkelijk elke sound eruit kunt halen en met de Drive kun je wat meer vervorming en kleur toevoegen" aldus het bedrijf. "De ingebouwde compressor zorgt voor een meer gecontroleerde en consistente sound zonder in te leveren aan dynamiek".


Verder heeft de versterker nog de Soft Clip technologie om oversturing te voorkomen, een XLR-uitgang, aux-in, fx-loop, koptelefoon-aansluiting en nog veel meer.


EBS voegt daaraan toe dat de Reidmar 752 een vervanger is voor de Reidmar 750 en 13% kleiner is dan zijn voorganger. De Reidmar 752 is vanaf deze maand verkrijgbaar en kost $999.

Website EBS

zoeken
zoeken