Source Audio Atlas Compressor

Veelzijdige compressor voor zowel bas als gitaar

Merknieuws 09-05-2022 10:41

Pedalen van Source Audio staan bekend om hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om sounds tot in detail te bewerken. Het merk waagt zich nu aan een compressor.

Source Audio heeft een nieuw pedaal uitgebracht, de Atlas Compressor, een flexibel circuit die gebruik maakt van de Neuro Desktop Editor en een mobiele app waarmee je uit verschillende compressors kunt kiezen.

"De Atlas heeft een brede verzameling aan compressie circuits waarmee je de toon en feel van bekende compressors kunt gebruiken" aldus het bedrijf. "Uit de doos heeft het pedaal al zes verschillende soorten compressie, zoals de stompbox Diamond Optical Compressor of units uit de studio zoals de 1176 Compressor en de LA2A Optical Compressor. De Atlas heeft ook een geavanceerde tweebands-compressie voor zowel de lage als de hoge frequenties. Elke compressie is voorzien van Treshhold, Attack, Ratio, Release, Output, Tone en Mix voor maximale controle over de One Series hardware".

Het pedaal dat geschikt is voor zowel gitaar als bas heeft een aparte knop waarmee je presets voor de bas kunt inschakelen.

De Source Audio Atlas Compressor is verkrijgbaar vanaf $229.

Website Source Audio

zoeken
zoeken