Kiesel Guitars Modern J-Bass

Moderne Jazzbassen van Kiesel

Merknieuws 06-04-2022 11:20

Valt er aan de Jazz-bas nog iets toe te voegen of is ie eigenlijk al goed zoals ie is? Met Kiesel kun je allen kanten op.

Kiesel heeft hun JB serie vernieuwd met de MJ, ookwel Modern J-Bass genoemd. Zo hebben de bassen geen slagplaat meer zodat het toplaag hout van de bas beter te zien is.

"Andere aanpassingen om de bas moderner te maken zijn de schuine kant voor meer comfort, een grotere variatie in elementen om uit te kiezen en achterwaarts gerouteerde controle-knoppen voor meer flexibiliteit in de configuratie" aldus het bedrijf.

De bassen zijn beschikbaar in vier en vijfsnarige uitvoeringen, de MJ heeft een elzenhouten body, een met koolstof verstevigde esdoorn hals en een ebbenhouten toets. Via de site kun je voor allerlei opties kiezen, zo zitten er standaard JVA Single Coils op maar kun je ook kiezen voor H50A Alnico Humbuckers, Kiesel's Radium Single Coils of Humbuckers of HB Alnico Humbuckers. De voorversterker is een 18 volt actieve voorversterker met gestapelde bass en treble cut/boost, blend control en een passieve toonregeling.

De bassen zijn verkrijgbaar vanaf $1699.

Website Kiesel Guitars

zoeken
zoeken