Spector NS Pulse II

Uitbreiding van de NS Pulse serie.

Merknieuws 03-04-2022 19:33

Spector breidt de NS Pulse serie uit met een serie bassen vier, vijf -en zessnarige modellen.

Spector Musical Instruments breidt de Pulse Serie uit met introductie van de NS Pulse II die bestaat uit modellen met nieuw hout, nieuwe kleuren en zelfs een zessnarig model. Deze bassen zorgen voor een unieke en comfortabele speelervaring waaronder de bekende driedimensionaal gevormde body waar Spector om bekend staat.

De nieuwe vier en vijfsnarige modellen zijn verkrijgbaar in drie afwerkingen, (Black Stain, Black Cherry en Ultra Violet) de zessnaar is alleen verkrijgbaar in Black Stain. De NS Pulse II bassen hebben een esdoorn toplaag met een moerasessenhouten body en een driedelige geroosterde esdoorn hals met een Macassar ebbenhouten toets. Het roosteren zorgt voor een verbeterde toon en resonantie terwijl de Macassar ebbenhouten toets zorgt meer definitie.



De modellen zijn voorzien van EMG actieve elementen (P/J voor de viersnaar, 40DC voor de vijfsnaar en 45DC voor de zessnaar) en een TonePump Jr. voorversterker wat zorgt voor een agressieve sound zonder vervelende bijgeluiden. Verder zijn de bassen voorzien van een locking brug, lichtgevende stippen aan de zijkant en handgemaakt inlegwerk bij de 12e fret.



Global Brand Manager John Stippell zegt het volgende: "sinds de uitgave van de NS Pulse serie eind 2020 is het de bestverkopende serie uit onze collectie". De bassen zijn verkijgbaar vanaf $1299,99

Website Spector

zoeken
zoeken