Darkglass Microtubes B7K 10th Anniversary

Pedaal viert tiende verjaardag

Merknieuws 28-08-2021 11:31

Het Finse Darkglass maakt voor ons bassisten versterkers en pedalen die onze sound goed smerig kunnen maken. De B7K is jarig en krijgt een minimalistisch design.

Darkglass Electronics viert alweer de tiende verjaardag met hun welbekende Microtubes B7K pedaal met een speciale 10th Anniversary uitvoering. Het pedaal dat in beperkte oplage wordt uitgebracht heeft een zwarte obsidiaan uitvoering (none, none more black) met tekstloze icoontjes voor de knoppen. En hij wordt geleverd in een houten doos.

"Onze B7K, een pedaal dat zowel onze levens als de sound van de bas heeft verandert zoals wij dat nu kennen, is alweer een decennium oud" aldus het bedrijf. "Een innovatieve distortion die goed werd ontvangen door muzkanten over de hele wereld die representatief is voor de bekende Darkglass toon waarna nog een periode volgde vol ontwikkeling en passie voor toon. Met dit pedaal vieren wij hoe het allemaal is begonnen, een hommage aan elke bassist die geloofde in ons verhaal van goed door de mix snijden en ons steunde sinds wij begonnen zijn".

Het pedaal heeft de bekende knoppen voor level, drive blend en de vierbands-eq. Grunt en Attack zorgen voor de juiste hoeveelheid hoog en laag. Met de direct-out kun je het probleemloos aansluiten op het mengpaneel. Het pedaal wordt binnenkort verwacht, evenals de prijs.



Website Darkglass

zoeken
zoeken