Nux Mighty Bass 50BT

Niet nix

Merknieuws 10-05-2021 09:02

Zoek je een bescheiden versterker voor thuis die wel veel opties heeft? Dan is deze versterker van Nux wel wat voor jou.

Het merk Nux heeft een nieuw type basversterker gemaakt die goed geschikt is om mee te oefenen, repeteren en zelfs om mee op te nemen, genaamd de Nux Mighty Bass 50BT. Het is een 50 watt combo met een speakergrootte van 6,5 inch en een klasse D eindtrapversterker. De versterker is makkelijk mee te nemen en ontzettend licht maar de kracht zit hem zeker in de ingebouwde digitale opties.

"Nux's iconische TSAC modeling technologie geeft je allerlei sounds van bekende versterkers en essentiële effecten die goed klinken met makkelijke bespeelbaarheid en response. Impulse Response technologie geeft je een echt goed kabinet geluid wat goed bij de Mighty Bass past".

Daarnaast heeft de Mighty Bass 50BT ingebouwde drums en een looper die tot 60 seconden gaat. Ook is er een gratis app beschikbaar waarmee je de presets van versterkers kunt aanpassen naar je wens. Verder is er nog een USB-aansluiting waarmee je kunt opnemen, software bewerken en updates kunt uitvoeren.

Website Nux

zoeken
zoeken