Spector maakt snaren

In samenwerking met La Bella

Merknieuws 19-04-2021 08:02

Snaren kunnen nog best een investering zijn met behoorlijke uitschieters ertussen. Spector en LaB ella gaan een samenwerking aan.

Spector maak al decennia geliefde bassen en La Bella maakt al nog langer snaren waarvan de beroemde flatwounds erg populair zijn. Gelukkig voor ons heeft Spector een serie snaren aangekondigt voor vier-vijf en zessnarige bassen. Ze zijn ontworpen in samenwerking met La Bella en het zijn roundwound nikkel-snaren geworden die in principe op elke bas werken maar in principe zijn ze speciaal gemaakt voor Spector bassen.

"Spector's kwaliteit over kwantiteit aanpak wat betreft het maken van instrumenten wordt nu ook toegepast op deze lijn van handgewonden snaren" aldus het bedrijf. "Spector en La Bella hebben een formule ontwikkelt die een balans is tussen langdurigheid, feel en de attack en sustain waar Spector om bekend staat. Deze vernikkelde roundwound snaren zijn perfect voor deze iconische instrumenten en worden exclusief gebruikt op de USA Series bassen die in New York worden gemaakt.

De snaren zijn vanaf heden te koop en kosten $24,99 $34,99 en $39,99.

Website Spector



zoeken
zoeken