Genzler Nu Classic Series

Lichte kabinetten van Genzler

Merknieuws 09-04-2021 11:22

Til je liever net al te zware kabinetten? Genzler heeft nieuwe lichtgewicht jongens.

Genzler Amplification presenteert vol trots de nieuwe Nu Classic Series, een serie lichtgewicht, compacte baskabinetten die een klassieke toon en veel warmte geven.

Samen met de 'boutique' moderne variant op klassieke/vintage stijl, zijn deze drie modellen voorzien van een lichtgewicht constructie, compacte verticale ontwerpen en "speciaal ontworpen" ferriet/keramische magneet low frequency driver formats en de compressie tweeter. De combinatie van geselecteerde componenten, draagbaar kabinet-ontwerp en constructietechnieken om de gemakken te leveren met de feel van ferriet/keramische luidsprekers in een lichtgewicht kast die je normaal alleen in Neodynium speakerkasten tegekomt was erg belangrijk.

Dit lukt door het gebruiken van de "tried and true" bouwmethoden, stevig multiplex van 12 mm, interne triangulaire versteviging, akoestisch demping aan de binnenkant en een sterke buitenkant zorgen voor een sterke en krachtig laag zonder al te veel problemen. De woofer en tweeter zorgen voor een variatie aan tonen waar elke bassist wat mee kan. De Nu Classic geeft warmte en een heldere transparantie met een klassieke grom.

Zo is er de NC-112T 300W/8 ohm (12kg) vanaf $599,99, de NC-210T 500W/8 ohm (12,6 kg) vanaf $749,99 en de NC-212T 600W/4 ohm (20kg) vanaf $849,99. Vanaf mei zullen ze verkrijgbaar zijn.

Website Genzler

zoeken
zoeken