aanmelden
Trickfish koopt Flex Core Preamps
Inbouwbare voorversterker van Flex Core
Merknieuws 07-04-2021 12:04
Bouw je een bas of wil je je oude upgraden? Met de Flexcore Preamp heb je veel opties.

Trickfish Amplification heeft al goed aan de weg getimmerd met hun Bullhead versterkers, diverse kabinetten en pedalen als de Trilobite en de Minnow. Nu is er het heugelijke nieuws dat het de Flex Core Onbeard Preamp heeft aangeschaft in samenwerking met Michael Pope en David Yates.

Trickfish en Pop/Yates hebben al langer samengewerkt met onder andere de Bullhead 1K en de Bullhead .5K versterker en het was niet meer dan logisch voor de Flex Core Onboard Preamp om de weg te vinden naar Trickfish Amplification. Trickfish zal uiteraard zal uiteraard ervoor zorgen dat zij dezelfde dynaimische en flexibele eigenschappen van de Flex Core Onboard Preamp zullen leveren. We nemen de specificaties even door:

Een high-performance, breed inzetbare voorversterker die weinig lawaai maakt en een grote bandwijdte heeft. Een eq die breed inzetbaar is met een twee, drie of vierbands-eq, alle bedrading is al voor je gedaan en werkt met bijna elk element. Je hoeft geen solderbout te gebruiken om de draden aan de elementen te verbinden dankzij handige mini-schroefjes, de voeding gaat via een 9-volt of twee 9-volt batterijen en de installatie is grotendeels te doen zonder soldeerbout.

"Het is ons doel om deze voorversterker voor iedereen beschikbaar te maken zodat elke bassist de unieke features en eigeschappen die door Michael Pope en David Yates zijn gemaakt nu kan installeren. Wij weten zeker dat als bassisten mogen kiezen, ze zullen gaan voor de Flex Core Onboard Preamp, ongeacht je genre" aldus Ryan Owens, de eigenaar vna Trickfish.

De Flex Core Internal Preamp kun je via de site bestellen en je bepaalt zelf de opties die dan voor jou in elkaar wordt gezet en opgestuurd.

Website Flexcore Preamps

Website Trickfish