Squier Affinity Bassen

Nieuwe Jaguar en looks

Merknieuws 31-03-2021 11:35

Als je begint met bassen is de Affinity van Squier een goede serie om mee te starten. Nu kun je je eerste Jaguar kopen.

Squier maak al lange tijd degelijke instrumenten voor een ditto prijs en voor 2021 kregen de instrumenten weer een frisse update. Het opvallendst is echter de Jaguar Bass H die al qua looks afwijkt van de standaard Jazz en Precision-modellen.

De Squier Affinity Jaguar H is een bas gemaakt van populierhout met de bekende Jaguar vorm zoals wij die kennen maar de bas is nu voorzien van een dik dubbelspoel-element met een volume en toonknop. Met een mensuur van 32 inch zit het tussen een shortscale en longscale in. De hals is gemaakt van esdoorn met een C-vormige hals met een toets van esdoorn of Indian Laurel. Daarnaast kun je kiezen uit de kleuren Lake Placid Blue, Charcoal Frost of gewoon zwart. Met een prijs van slechts $249 nodigt het zeker om te proberen.

Squier Jaguar Bass H

Als op zoek bent naar een goedkope vijfsnarige bas is de Affinity Jazz Bass V wellicht een goed instapmodel. De 3-Colour Sunburst wordt geleverd met een esdoorn hals en een toets van laurier, de Olympic White heeft een volledig esdoorn hals. Uiteraard is de viersnarige versie ook nog beschikbaar. Voor de vijfsnaar betaal je zo'n $370.Een combinatie tussen een Jazz en een Precision is zeker niet verkeerd dus daar is de Affinity Precision Bass PJ een uitstekende keuzen voor. De bas komt in vier uitvoeringen: zwart en Olympic White voorzien van een volledig esdoorn hals en Lake Placid Blue en Charcoal Frost Metallic met een toets van laurier. De bas kost ongeveer $345.


Website Fender

zoeken
zoeken