Gruv Gear Kapsulite Bass Guitar Bag

Lichtgewicht uitvoering Kapsule

Merknieuws 04-03-2021 11:32

Gruv Gear bracht eerder de Kapsule uit, een multifunctionele hoes waarin niet alleen je instrument past maar ook extra kabels, kleding en zelfs een versterker.

Zoals de titel doet vermoeden is de Gruv Gear Kapsulite een lichtere uitvoering van de Kapsule, een multifunctionele hoes met genoeg ruimte voor je instrument, kabels, kleding, een versterker en een track&trace code voor vliegvelden. Deze Kapsulite is zo'n 33% lichter maar biedt net zoveel bescherming als de voorganger.

"Gitaristen en bassisten waren al dol op de Kapsule omdat je er makkelijk mee op reis kon" aldus Gruv Gear baas Jay Baldemor. " De Kapsulite is een lichtere uitvoering voor optredens in de buurt, wanneer je het voor lange tijd op je rug moet dragen. Het heeft een iets zachtere huls en de plaatsing van de draagbanden verplaatst voor meer draagcomfort dus het ziet er ook beter uit wanneer je ermee rondloopt."

Enkele foefjes zijn de waterdichte uitwendige huls en een dikke laag polystyreen om de schokken op te vangen. In de interieur zit nog eens extra bescherming voor de hals dankzij de speciaal gevormde kussen, die je ook kunt weghalen om ruimte te maken voor andere spullen. Als leuk extra'tje heeft deze ook de Global Recovery Tag die werkt op 3000 vliegvelden over de hele wereld.

Voor de Gruv Gear Kapsulite betaal je $249,99 en kun je alvast bestellen via de website.

Website Gruv Gear

zoeken
zoeken