Beste baseffect van het jaar - Darkglass Element

Uitslag De Bassist Poll 2020

Merknieuws 23-12-2020 10:12

In De Bassist 55, januari - maart 2021, lees je de veertien personen en merken die door jullie als winnaar werden verkozen in de allereerste De Bassist Poll. Natuurlijk bestaat de beste en het beste nooit in muziekland, maar de poll is een prachtige graadmeter om te zien wie en wat jullie in het blad willen, welke spullen je graag gebruikt en door welke bassisten je je laat inspireren.

Een van de categorieën waarin jullie konden stemmen is die van Beste baseffect van het jaar.

De Origin Effects Cali is niet nieuw, maar er is heel veel interesse voor en daarom kwam hij dit jaar in De Bassist in een test voorbij. De MXR is een goede nieuwe octaver, waar we bijzonder over te spreken waren, maar de winst gaat naar de Element van Darkglass. Het Finse bedrijf Darkglass is in een relatief korte tijd niet weg te denken als versterkermerk en al helemaal niet als pedalenmerk. Onder de reactie vind je een demo-video.


Ook Darkglass kwam met een fijne reactie:

Marcos Barilatti, directeur Darkglass Electronics:
'Je kan ons niet gelukkiger krijgen, dan door te melden dat muzikanten de Element zo goed vinden als wij hoopten. We voelen ons zeer vereerd! Het denkwerk achter dit apparaat was duizelingwekkend, uiteindelijk zeer lonend en dit bevestigt alleen maar dat de ontwikkeling van de Element een stap in de goede richting was. We kunnen niet dankbaarder zijn! We kunnen het niet genoeg benadrukken: Dank je wel voor jullie vertrouwen en steun. We voelen ons nederig. Er komen nieuwe upgrades en we hopen dat die net zo goed bevallen.'


Darkglass-website
Musifacts-website

zoeken
zoeken