BITE Pussycat

Ook voor hondenbezitters

Merknieuws 19-12-2020 17:45

Zet jij het liefst zelf een bas in elkaar? BITE heeft nu een leuk model.

Het Oostenrijkse BITE heeft een nieuw model gepresenteerd genaamd de Pussycat Bass, een model dat een luipaard-print heeft dat met de hand gespoten is.

"Verfspuiten is het nieuwste op het gebied van artwork dat we bij BITE aan ons arsenaal hebben toegevoegd, naast de digitale print, laseren en het gebruik van textieldruk" aldus het bedrijf. "Technisch gezien komt deze bas uit de BITE Punch serie die onder andere een symmetrische vormgeving heeft en hun bijzondere 1000 mV high-output split-coil element, wat dus een veel luidere sound geeft dan een gemiddelde Precision bas.

Bovendien gebruikt BITE geen tropische houtsoorten voor hun instrumenten en als je vanuit een ander land een bas laat maken betaal je wel CO2 heffing voor transport. De bas heeft verder een alder body en een esdoorn hals met ditto toets met zwarte blok-inlegwerk. De bas weegt slechts 3.8 kilo en voor dit gewaagde maar duurzame model betaal je $1537. Uiteraard kun je via de website zelf een bas laten samenstellen met werkelijk honderderden opties.

Website BITE Guitars

zoeken
zoeken