Ampeg Micro VR Limited Edition Red

Ampeg in het rood

Merknieuws 31-10-2020 21:59

Ampeg, wie is er niet mee groot geworden? Behalve enorme buizenbakken en kasten hebben ze ook kleine versterkers, waaronder eentje in het rood.

Ampeg basversterkers staan al sinds mensenheugenis op alle grote poppodia en zijn niet meer weg te denken uit de muziekgeschiedenis. Enige tijd geleden werd het merk opgekocht door Yamaha.

De Ampeg Micro VR Limited Red Edition wordt zoals de naam zegt slechte in beperkte oplage gemaakt dus je moet er snel bij zijn als je houdt van rood en van Ampeg. De Micro VR en CL versterkers kennen wij al, het zijn compacte, lichte versies van hun grotere beroemde broers. Het grote verschil is dat ze een stuk lichter zijn en voorzien zijn van simpele 2x10 kasten. De CL levert 100 watt en de VR 200 watt. Beide zijn solid-state versterkers en er zitten geen buizen in maar zijn wel voorzien van een MOSFET power amp.

De versterkers zijn ideaal voor opnamesessies of optredens waarbij je niet al te veel volume nodig hebt. Ze zijn voorzien van een driebands eq, een -15db knop voor actieve bassen, ingebouwde limiter, koptelefooningang en een line-out voor de FOH-tafel of opnamesessies. Nu kun je eindelijk Ampeg tillen zonder dat je ervoor naar de fysio hoeft.

Website Ampeg

zoeken
zoeken