aanmelden
Darkglass Microtubes 500v2 en Alpha Omega 500
Darkglass versterkers met een update
Merknieuws 23-10-2020 09:59
Wij testten al eerder Darkglass producten en waren hier erg tevreden over. Het Finse merk komt nu met een update van twee bekende gezichten.

De updates zijn voor de Microtubes 500v2 en de Alpha Omega 500. Met deze versterkers kon je al een heerlijk smerig geluid maken maar met de moderne gemakken van vandaag. Daarnaast waren deze versterkers ook al in pedaalvorm verkrijgbaar en daar waren wij al ontzettend blij mee.

Een nieuw ontworpen Darkglass high-efficiency class D power amplifier module (Sisu) is nu het kloppende hart van deze versterkers. Hierdoor kun je kabinetten aansluiten die een impedantie van 2 ohm plus nog extra opties.
Naast de extra's als microtubes voor de Microtubes en de distortion van de Alpha Omega zijn beiden voorzien van een verbeterde versie van de Cab Sim module, oftwel een kabinet simulator voor je versterker.

Je kunt hierbij kiezen uit drie kabinet-simulaties met Hi Res Impulse Responses die actief zijn en werken voor zowel de koptelefoon-uitgang als voor je gebelanceerde XLR DI uitgang. Ook is er een compressie-knop toegevoegd met een intelligent makeup gain voor meer consistentie. Als laatst is er nog een gloednieuwe equalizer die nu zesbands is in plaats van vierbands.

Al met al zien ze er gelikt uit en heeft Darkglass goed geluisterd naar gebruikers, we zijn erg benieuwd hoe ze klinken!

Website Darkglass