aanmelden
GR Bass voor scherpe prijzen
Check de drie actie-stacks
Merknieuws 15-10-2020 13:08
Je hebt de aanbieding misschien gelezen in de huidige De Bassist: GR Bass heeft drie mooie sets samengesteld, die tot het eind van het jaar en zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar zijn. Al je een top en een kast zoekt, is dit een mooie kans om aan te grijpen.

Eerder dit jaar zijn we op bezoek geweest in het schilderachtige vissersstadje Monopoli aan de oostkust van Italië. Naast dat we er heerlijk gegeten hebben, waren we op bezoek bij GR Bass: een relatief kleine, sympathieke, jonge bouwer, die veel innovatieve, handgebouwde producten heeft, zoals ultralichte koolstofvezel baskasten. De normale houten kasten klinken net zo fijn en de tops hebben een zeer uitgebreide toonregeling, een ingebouwd stemapparaat en zelfs een 9V-voeding voor pedalen - om maar eens een paar van de vele features te noemen.

Gianfranco Rizzi - oftewel GR - doet zijn best om tops en kasten perfect met elkaar samen te laten werken en de speakers worden ook nog eens speciaal voor hem gemaakt. Voor de echte GR-ervaring heb je dus gewoon de hele set nodig en dat kan nu tegen een extra scherpe prijs.

GR Bass stelde drie sets samen van top en kast die tot het eind van het jaar en zolang de voorraad strekt verkrijgbaar zijn. Ga snel langs je dealer en vraag om meer info. Of check deze link voor alle specs, foto's en prijzen:

GR-actiemodellen