aanmelden
Markbass Duel
Win te gekke prijzen bij de Markbass-wedstrijd
Merknieuws 15-10-2020 12:50
Ben jij er van overtuigd dat je te gekke baslijnen en -solo's kunt spelen? Wil je duelleren met bassisten uit diverse andere landen? Check dan deze Markbass-wedstrijd.

In de huidige De Bassist staat een mooie test die hier in korte vorm terug te lezen is. Dat is leuk om te lezen, maar natuurlijk niet het doel van dit nieuwsbericht.

Markbass heeft namelijk een te gekke wedstrijd - Markbass Duel - en deze is voor alle bassisten die zich voor 31 oktober 2020 inschrijven. Het vindt elke woensdag om 18:30 uur plaats, beginnend op 4 november en eindigend op 23 december. Wat je nodig hebt is – naast een bas en natuurlijk je skills – een smartphone of videocamera, een mixer, een audio-interface en snelle internetverbinding.

Duelleren maar!
Op die dag mag je 90 seconden lang spelen wat je wilt. Of het nu een solo is of over een backingtrack: jij bepaalt. Wanneer je speelt, gaat op volgorde van inschrijving en voor of na jouw speelt er nog iemand, waardoor het een soort duel wordt. Na elk tweetal wordt er gestemd wie er doorgaat en de winnaar doet weer een nieuw duel, tot er een dagwinnaar is. Natuurlijk hangt het aantal duels af van het aantal inschrijvingen.

Als je je inschrijft krijg je alle informatie met de exacte details per mail toegestuurd.

Elke week wint er iemand een Markbass-snarenset en de finalewinnaar krijgt een Mark Vintage Pre.

Wil je meer info? Check dan de onderstaande link én het filmpje:

Markbass Duel