aanmelden
Neunaber Audio Elements Series
Nieuwe pedalen van Neunaber Audio
Merknieuws 16-09-2020 09:45
Wat is beter dan 1 nieuw pedaal? Precies, je brengt gewoon drie tegelijk uit!

Neunaber Audio brengt ons de Element Series die uit drie pedalen bestaan: de Wet Reverb v5, de Seraphim Filter v2 en de Echelon Echo v5. Elk pedaal is een update van hun vorige uitvoering in een simpele vormgeving met slechts drie knoppen. Andere aspecten die voorbij komen zijn een droog analoog signaal, mono input en output en natuurlijk een voeding van 9 volt.

De Wet Reverb v5 wordt omschreven als twee pedalen in een."Je kunt kiezen tussen de klassieke Wet reverb van de vorige uitvoeringen of de nieuwe magische W3T reverb van de Immerse MKII en plug-in" aldus het bedrijf. "Een mix knob waarmee je kunt schakelen van 0% naar 100% zorgt voor de juiste hoeveelheid reverb.

De Seraphim Shimmer, enigszins vergelijkbaar, laat je een schmerend laagje van de reverb weghalen of voegt het juist toe." Als je de voetdrukknop lang indrukt zit je tussen een lichte schemer of een reverb. "Twee reverbs en twee shimmers in een pedaal". Je kunt gaan vor het originele shimmer algoritme of het geluid van de W3T, zo heb je het beste van beide werelden!"

De nieuwe Echelon Echo v2 heeft zowel een Hi-Fi Tape echo en een Lo-Fi delay voor een breder spectrum. Een lange druk op de voetdrukkknop activeert het tempo dat je wilt gebruiken, daarnaast heb je een cross-fading time change, kun je de delay instellen van 50 tot 1000ms en natuurlijk een mix knop.

De pedalen zullen ongeveer tussen de $149 en $199 kosten.

Website Neunaber