aanmelden
Manson John Paul Jones Signature
John Paul Jones bas krijgt update
Merknieuws 14-09-2020 09:57
Hou je van signature bassen maar wil je iets anders dan een Fender? Kijk even bij Manson.

Led Zeppelin bassist John Paul Jones, ook werkzaam geweest bij Them Crooked Vultures en Seasick Steve, speelt al jaren op bassen van het merk Manson en de bassen krijgen voor 2021 een update voor de elementen, electronica en de afwerking.

Elke bas zal worden voorzien van Aguilar DCB humbuckers en een Aguilar OPB-2 voorversterker die je +/-18dB boost of cut geeft aan je hoge en lage frequenties."Ik ben erg blij met mijn nieuwe Aguilar elementen, ze geven mij voldoende power die ik wil en de warmte die ik nodig heb" aldus de levende legende.

"Behalve een update voor de electronica, heeft de John Paul Jones Signature E-Bass nu ook een 'Luthiers Choice' esdoorn top, die er dieper en intenser uitziet dan de standaard uitvoering" aldus het bedrijf."Een nieuwe Satin Black Transparent uitvoering, die de bas een boutique uitstraling geeft en een ander gevoel geeft van de hals en body vergelken met de Vintage Sunburst, is ook nieuw in deze serie.

De John Paul Jones Signature bas van Manson Guitar Works wordt volgend jaar verwacht met een prijs van ongeveer $2842, tot die tijd oefenen wij nog even Ramble On.

Website Manson Guitars