aanmelden
Fodera Joey Standard Special
Bas vernoemd naar collega.
Merknieuws 10-09-2020 09:57
Hou jij van boutique bassen met klassieke looks? Zie hier de Fodera Joey Standard.

Nee deze Fodera is niet gemaakt voor dat personage uit Friends, maar heeft wel een persoonlijke touch. Deze bas uit de Standard serie van Fodera heeft een persoonlijk verhaal in tegenstelling tot andere bassen uit deze serie.

"Deze unieke Emperor Standard Special is gemaakt ter ere van onze goede vriend en collega, Joey Lauricella" aldus het bedrijf." Deze bas combineert de eigenschappen van de Standard serie plus de houtsoorten waar Joey gek op is". Joey heeft al duizenden optredens achter de rug met specifieke soorten hout en deze kunnen jou ook op weg helpen om de beste sound te krijgen ongeacht de situatie. Wij hopen dat jij dit model net zo te gek vindt als wij!"

De bas heeft een moerasessen houten body met een prachtige creme-achtige kleur. De driedelige esdoorn hals is voorzien van een birdseye-maple toets met 22 frets. De elementen zijn Fodera/Duncan Retrospec'd in een jaren '70 setting met een standaard Fodera driebands-eq en je kunt ervoor kiezen om een ramp op de bas te zetten.

Mocht jij een Joey als vriend hebben kun jij de Fodera Joey Special Emperor 5 Classic voor slechts $6800 schenken.

Website Fodera