Darkglass Microtubes B7K 'The Squid'

Gelimiteerde uitvoering Microtubes B7K

Merknieuws 30-08-2020 22:23

Ben jij groot fan van Darkglass en wil jij eruit springen met je pedaal? Dan is er nu The Squid.

Darkglass heeft weer eens samengewerkt met Ignacio Bazan Lazcano die al eerder een versterker van een nieuw jasje mocht voorzien. Dit keer gaat het om de Microtubes B7K Ultra V2 die er extra donker uitziet door het nieuwe ontwerp.

"Een pre-historisch wezen, de terreur van de oceaan, in de diepte bevroren onder de tectonische platen...is wakker geworden" schrijft het bedrijf, wat in ieder geval beter klinkt dan de Sharknado films. "In samenwerking met Ignacio Bazan Lazcano hebben wij de allernieuwste techniek van graveren en onze kennis van electronica samengebracht om een pedaal te maken dat anders voelt dan onze eerdere producten"

"The Squid" heeft alle foefjes die wij kennen van de Microtubes B7K Ultra V2 zoals de vierbands-eq, level en drive-knoppen en een blend knop. Daarnaast zijn er nog aparte attack en grunt knoppen. De output sectie heeft ook een cab-simulatie die je kunt omzeilen, ground-lift, een aux-in, ingang voor je koptelefoon en een USB-B aansluiting waarmee je de cab-simulatie responses kunt uploaden. Al met al kost het $429,99.

Website Darkglass

zoeken
zoeken