Blackstar Unity Elite Bass

Deze versterker kan alles.

Merknieuws 21-08-2020 10:02

Wil je een amp die alles kan en waar je werkelijk alles op kunt aanlsuiten? Zie hier de Blackstar Unity Elite Bass.

Soms je wil je een amp waar alles al op zit en waar je elke kant mee op kunt. Moet je zowel progmetal als dub hall spelen in de eerste set? Nou ten eerste hoe heet je band en ten tweede is de Blackstar Unity Elite misschien wel jouw ideale versterker. Uit de U700 krijg je niet alleen 700 watt aan vermogen wat meestal wel voldoet maar ook heeft hij drie voicings: classic, flat en modern. Naast een driebands eq heeft hij ook een semi-parametrische mid-eq waardoor je veel controle hebt over je midfrequenties.

Als je het wat ruiger wil hebben is dat geen probleem, er is een aparte drive knop met drie functies: overdrive distortion en fuzz. Om het nog leuker te maken heeft deze amp ook een ingebouwde chorus en octaver functie (zowel een octaaf naar beneden als ohmhoog) die je met knoppen aan de achterkant of een aparte voetschakelaar kunt bedienen.

En er is nog meer, een ingebouwde compressor mocht je die willen gebruiken, een knop voor actieve en passieve bassen, de Unique Response control waarbij je kunt kiezen tussen Linear, 6L6 en 6560. Ook qua uitgangen hebben ze uitgepakt, naast de gebruike speak-on aansluiting, line-out en footswitch heeft deze ook een ingang voor je mp3-speler, een usb-aansluiting, koptelefooningang, en een aparte uitgang voor de actieve kabinetten van Blackstar. Daarnaast heb je ook nog een handige tas, en kun je de amp vastzetten in een handige rack.

Behalve dat zijn er ook een mooie serie baskasten die hier mooir bij passen, de U115C, U210C en de U410C Elite kasten met een 1x15, 2x10 en 4x10 configuratie. De kasten zijn licht van gewicht en voorzien van Eminence speakers met keramische magneten. Kortom, een veelzijdig product voor de veeleisende bassist!

Website Blackstar



zoeken
zoeken